VÅR MENY

Favorit 1
Curabitur tincidunt at massa non cursus. Fusce vel orci pulvinar, vestibulum arcu sed, elementum ante. Donec risus sem a placerat.

Favorit 2
Vestibulum tellus facilisis magna sagittis congue. Cras condimentum sapien iaculis felis tristique, vitae placerat eros posuere.

Favorit 2
Eget, dapibus vitae diam. Etiam condimentum nunc ut urna varius pretium. Mauris elementum urna sed velit pulvinar.
FÖRDRINKAR
FÖRDRINKAR
Dry Martini
Gin, Noilly Prat, Oliv
99:- (4cl) 119:- (6cl)
Margarita
Tequila, Cointreau, Limejuice
99:- (4cl) 119:- (6cl)
Melon Sour
Midori, Bacardi Melon, Äppeljuice Limejuice, Äggvita
99:- (4cl) 119:- (6cl)
Cocktail
Bols Blue curacao, Bacardi Hallon Malibu, Ananasjuice
119:-
ALKOHOLFRIA FÖRDRINKAR
Rasberry Lemonade
Krossade hallon, citronjuice, sprite
49:-
Sparkling Passion
Passionsfruktjuice, sprite
49:-
Orange Sunset
Apelsinjuice, tranbärsjuice, grenadin
49:-
FÖRRÄTTER
Vitlöksbröd
Mozzarellagratinerat vedungsbakat vitlöksbröd. Serveras med våran fantastiska aioli.
89:-
Toast skagen
Skagenröra på toast toppas med räkor, dill och citron.
109:-
Charkplanka
Charkplanka med tunna fina skivor av italienska och spanska delikatesser. Serveras med hembakat bröd
129:-
Carpaccio
På gravad oxfilé, mixsallad med chili och vitlöksolja
139:-
Löjromstallrik (30g)
Utmärkt Kalix löjrom serveras med hembakat bröd med mozzarellaost, syrad grädde, rödlök, citron napperad med dill
199:-

VARMRÄTTER
Kött från Sverige
(Valfri potatis: Pommes frites, Sötpotatispommes, Potatisgratäng, Stektpotatis)
Oxfilespett 125gx2
Oxfilebitar på spett. Serveras med bearnaisesås och pepparsås.
289:-
Pepparstek 250g
Oxfile rullad i nymalen svartpeppar. Serveras med pepparsås.
339:-
Filé Mignon 100gx2
Serveras med rödvinssås, bearnaisesås och grillad sparris.
289:-
Hängmörad ryggbiff 300g
Serveras med bearnaise och persiljesmör.
399:-
Hängmörad entrecote 300g
Serveras med rödvinssås och vitlökssmör.
299:-
Fjällrödingfile 200g
Serveras med grillade grönsaker och Noilly Prat sås och citronsmör.
299:-
STEKGRADER
Rare
Halvrå kärna, ljummen.
ca 40-44°C
Medium rare
Halvtillagad kärna.
ca 45-49°C
Medium
Tillagad kärna, köttet är rosa från snittytan till mitten
ca 52-57°C
Medium well
Tillagad kärna, köttet är rosa närmast.
ca 60-65°C
Well done
Tillagad kärna, köttet är grått från snittytan till mitten.