#Evenemang

Livesändning – #Närhetsliv

Livesändning – #Närhetsliv

Första livesändningen ligger fokus på social hållbarhet och du får möta diakonerna Charlotte Unée och Annika Berglund från Svenska kyrkan. De gör alltid ett stort jobb i juletid och brukar träffa många ensamma bodensare, men i år blir deras arbete viktigare än någonsin och de provar nya vägar för att stötta så bra de kan.

Fysioterapeuterna Linnea Andrén och Cecilia Enbom från Snabelhuset hälsa ger tips på övningar du kan göra hemma för att träna balans, rörlighet och styrka. Perfekt i tider när vi stannar hemma mycket!

Företagarnas Rikard Mattsson tittar förbi och berättar om allt våra handlare gör för att du ska kunna julhandla nära och tryggt – det finns många kreativa lösningar. Tillsammans ser vi till att våra butiker finns kvar även efter pandemin!

Sist men inte minst bjuder trion från Allsång på Örat, Hans-Lennart Bruun, Märta Bruun och Marcus Söderström på stämningsfulla julsånger, och du får gärna sjunga med från soffan!

Missa inte #Närhetsliv Live, onsdagar klockan 19:00 på Bodens kommuns Facebooksida. I Boden har vi nära till en livesändning, det är det vi kallar #närhetsliv. Vi ses!

Datum

nov 27 2020
Expired!

Tid

08:00 - 18:00
QR Code

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *